.

`

Photo of Sara Lesi (Sara Leshi)...

Lady in white - Sara Lesi (Sara Leshi)

Lady in white - Sara Lesi


Babe's info:
- Macedonian model
- Miss Macedonia for "Miss World 2004"
- TV Bingo presenter
- Featured at the video of the song "Placela" (2008) by Macedonian pop music artist Dario Pankovski.
- Big party girl
Also named: Sara Leshi, Сара Леши
Source: N/A
Author: N/A

Handsome Guys HATE HIM - Click To Watch Video Now

Comment

THERE ARE 8 COMMENTS FOR THIS POST

 1. Anonymous On March 2, 2008 at 9:37 PM

  Се трудам да те симнам
  од срце и од усна
  под насмевка ја кријам
  осаменоста ко лузна

  Твојот лик над мојта тага
  ко облак уште кружи
  Од сонце облеан ги става
  во сенка сите други....
  Кон тебе сакам да сум ладен
  ко тогаш ти со мене
  Љубовта што ми ја даде
  на врв од игла ќе ја збере

  И се што нема да ти кажам
  пак од внатре ќе ме сотре
  а може тоа што те сакам
  ќе престане од утре?
  Pozdrav od strumica
  ..........Alexander............

    Anonymous On March 4, 2008 at 8:50 PM

  Еден покрај друг,
  а километри меѓу нас
  Уште еден чин
  на добро извежбана страст
  Како мачји очи светат само две
  жарчиња во мрак
  Се лажеме без срам, а нема кој,
  нема кој да биде јак
  Се што имавме одамна си дадовме
  пуста навика гледај кај не одведе
  Едно време кај што смеа садевме
  сега растат сомнежи
  Еден од нас двајца знае се,
  а другиот е крив

  Зборови, јалови празни зборови
  не ќе можат овој пат
  да не состават
  Зборови паѓаат
  ко карти згужвани на крај од
  лоша претстава.....
  Pozdrav
  ..............Alexander..........

    Anonymous On March 12, 2008 at 3:52 AM

  Ti nemas pravo da prasas.....

    Anonymous On January 9, 2009 at 6:39 AM

  is there really sara leshi porn or ppl are just speaking?

    Anonymous On May 27, 2009 at 1:26 AM

  seksi e

    Anonymous On May 30, 2009 at 1:42 PM

  Ja ima nekoj Sara Leshi gola na foto ili nejzno seks video???? podelete go ako imate nesto

    mikey On May 12, 2010 at 3:02 AM

  please add few more sara lesi photos!! (:

    Anonymous On April 1, 2012 at 4:23 AM

  love u sara leshi!!!